Te koop

Amsterdam Burgerzaak

7431

objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

AMSTERDAM IJ-OEVER

Te koop gunstig gelegen afhaal- en bezorg restaurant MET GROOT TERRAS! Deze fraaie burgerzaak  gelegen op de Zuidelijke IJ-Oevers, te midden van diverse grootschalige kantoren, woonflats en diverse aantrekkelijke winkel- en horecavoorzieningen waaronder Club Panama, Lloyd Hotel en winkelcentrum Brazilië aan de Oostelijke Handelskade heeft nog veel potentie om de omzet nog verder te laten groeien! We informeren u graag over de mogelijkheden!

omzet      :       circa € 420.000,- per jaar

huur        :       circa € 1.675 per maand exclusief btw

vraagprijs locatie & inventaris  :  OP AANVRAAG

·         LOOPAFSTAND van CENTRAAL STATION /175.000 bezoekers per dag

·         PASSAGIERSTERMINAL AMSTERDAM (300.000 bezoekers per jaar)

·         INSTALLATIES EN APPARATUUR, bijna nieuw, MAX 2 JAAR OUD

·         AFZUIGINSTALLATIE, SLECHTS 5 MAANDEN OUD

·         GROOT TERRAS (CIRCA 50 GASTEN) MET MIDDAGZON

·         HORECA 4 VERGUNNING

Te koop op unieke locatie direct aan een leuk plein en op steenworp afstand van het IJ  (afhaal/bezorg) restaurant met een groot terras met middagzon!

Dit restaurant is groot circa 90 m2 en heeft plaats voor circa 40 gasten en op het terras nog eens voor circa 50 gasten. Door de gunstige en ruime indeling van het restaurant en de keuken kan er efficiënt en snel gewerkt worden waardoor er grote aantallen bestellingen gelijktijdig verwerkt kunnen worden.

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien, royaal van opzet en beschikt over vrij nieuwe apparatuur die allemaal in eigendom zijn. Koelkasten van Coca Cola en Ben & Jerry zijn in bruikleen. Hiernaast zijn geen verplichtingen om personeel over te nemen, geen drankencontract en ook geen overeenkomst met een leverancier van gokautomaten.

De omzet wordt gerealiseerd op werkdagen van 16 tot 23 uur. Door langer open te gaan kan er eenvoudig meer omzet gerealiseerd worden.

 

Bij het inventaris horen 4 scooters en 1 elektrisch fiets voor de bezorgers.

Dit restaurant is via de Piet Heinkade, Piet Heintunnel eenvoudig te bereiken parkeren is eenvoudig en ruimschoots mogelijk in een van de parkeergarages. Het Centrum van Amsterdam  is met de fiets of het openbaar vervoer op een paar minuten gelegen. In de naast gelegenheid is er een P plaats beschikbaar voor (additionele) overname. De kosten per P zijn circa 145 euro per maand.

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 7431
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Object type horeca
  • Status Te koop

Route