Te koop

AMSTERDAM Indische buurt

6903

objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

AMSTERDAM O.

TE KOOP op een gunstig gelegen locatie (ongeveer het midden van de straat) op eén van de leukste straten in Amsterdam Oost (Indische buurt) vol met winkeliers en producten uit alle windstreken, evenals super hippe hotspots een moderne BURGER restaurant waar je de lekkerste hamburgers eet!

 

Wij verkopen deze zaak ook zonder formule!

 

Deze moderne zaak is groot circa 110 m2  en heeft een zeer gunstige indeling en moderne inrichting die eenvoudig is te transformeren ten behoeve een eigen concept. Het inventaris blijft op de maatwerk verplichting en de bar “aankleding” na geheel achter net als de bijna volledige keukenapparatuur. Naast een hele ruime keuken met grote koeling en veel werkruimte is er nog een kleine berging en zijn er gescheiden dames en heren toiletten aanwezig.

 

De installaties voldoen aan de gestelde eisen en zijn net als de keukenapparatuur in bijna nieuw staat.

 

Er zijn geen verplichting naar personeel toe en er zijn geen overeenkomsten/ verplichtingen met leveranciers van automaten of drank van toepassing.

 

In het restaurant is plaats voor circa 48 gasten en buiten op het gezellige terras is nog eens plaats voor circa 16 gasten.

 

Deze Burgerzaak beschikt over een horeca en terras vergunning.

 

Parkeren is eenvoudig mogelijk direct voor f nabij het restaurant en de bereikbaarheid is goed te noemen. Deze zaak is in overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk!

 

De huur van het pand bedraagt 2.600,- euro per maand ex btw. De prijs voor goodwill en overname inventaris is op aanvraag.

 

Indien u interesse heeft in dit mooie restaurant dan komen wij graag met u in contact en dan verzoeken wij u ons te bellen of een mail bericht te sturen om u interesse kenbaar te maken of uw vragen te stellen.

 

Wij zijn bereikbaar op 06 – 1507 6644 / 06 109 06 192 of info@horecalocaties.nl

 

Adres

Adres: Prijs op aanvraag
  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 6903
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Object type horeca
  • Status Te koop

Route