Te koop

AMSTERDAM Javastraat

6702

objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

AMSTERDAM JAVASTRAAT

Te koop moderne BURGERZAAK op de populaire en hippe Javastraat in het centrum van  Amsterdam.

Deze moderne zaak is groot circa 110 m2  en heeft een gunstige indeling en representatieve inrichting die voor heel veel concepten geschikt is. Wij verkopen deze zaak zonder formule, koper moet zijn eigen concept hebben. Het inventaris en de keuken blijven nagenoeg geheel achter.  Er zijn twee toiletten aanwezig.

Deze horecazaak beschikt over alle benodigde en goed functionerende apparatuur die je mag verwachten in een dergelijke zaak. Dit BURGERRESTAURANT heeft een grote vaste klantenkring die graag terugkomen vanwege de uitstekende keuken en de gastvrijheid van het personeel. De installaties voldoen aan de gestelde eisen en zijn in uitstekende staat.

Er zijn geen verplichting naar personeel toe en er zijn geen overeenkomsten/verplichtingen met leveranciers van automaten of drank van toepassing.

In het restaurant is plaats voor circa 48 gasten en buiten op het gezellige terras is nog eens plaats voor circa 16 gasten.

Deze Burgerzaak beschikt over een horeca en terras vergunning.

Parkeren is eenvoudig mogelijk direct voor f nabij het restaurant en de bereikbaarheid is goed te noemen. Deze zaak is in overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk!

De huur van het pand bedraagt 2.600,- euro per maand ex btw.

De prijs voor goodwill en overname inventaris is op aanvraag.

Indien u interesse heeft in dit mooie restaurant dan komen wij graag met u in contact en dan verzoeken wij u ons te bellen of een mail bericht te sturen om u interesse kenbaar te maken of uw vragen te stellen.

Wij zijn bereikbaar op 06 – 1507 6644 / 06 109 06 192 of info@horecalocaties.nl

Adres

Adres: Prijs op aanvraag, scherpe deal mogelijk!
  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 6702
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Object type horeca
  • Status Te koop

Route