Te koop

AMSTERDAM Plantage Kerklaan

7405

objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

TE KOOP RESTAURANT OP STEENWORP VAN ARTIS

 

Door de gunstige ligging te midden van heel veel hotels en op steenworp afstand van Artis, de VU van Amsterdam is dit restaurant nagenoeg altijd volledig vol geboekt. Buiten is een klein maar gezellig terras aanwezig.

 

Dit frisse restaurant heeft een keuken die lijkt alsof hij nog nieuw is  voorzien van moderne apparatuur en goed werkende installaties. De inrichting is modern Italiaans, hedendaags en eenvoudig te transformeren naar een ander concept/keuken als dit de voorkeur geniet!

 

Naast een klein terras Het restaurant heeft een begane grond en een entresol met daglicht! Op de verdieping is ook de moderne toiletgelegenheid (gescheiden toiletten) gesitueerd.

 

Er zijn geen personeelsverplichtingen en het restaurant is per direct beschikbaar. Parkeren kan eenvoudig in de straat voor de deur of in een van de zijstraten. De buurt kenmerkt zich door de vele tweeverdieners.

 

Parkeren is eenvoudig mogelijk direct nabij het restaurant en de bereikbaarheid is goed te noemen. Deze zaak is in overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk!

 

De huur van het pand bedraagt circa 1.800,- euro per maand ex btw.

De prijs voor goodwill en overname inventaris is op aanvraag.

 

Indien u interesse heeft in dit mooie restaurant dan komen wij graag met u in contact en dan verzoeken wij u ons te bellen of een mail bericht te sturen om u interesse kenbaar te maken of uw vragen te stellen.

Wij zijn bereikbaar op 06 – 1507 6644 / 06 109 06 192 of info@horecalocaties.nl

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 7405
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Object type horeca
  • Status Te koop

Route