Te koop

AMSTERDAM Snackbar

7459

objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

AMSTERDAM SNACKBAR WINKELCENTRUM DE BANNE

Te koop op gunstig gelegen locatie in het winkelcentrum DE BANNE grote en uitstekend draaiende snackbar!

Deze snackbar heeft een eigen entree zodat het ook te bezoeken is als het winkelcentrum gesloten is.

De snackbar is gelegen aan het plein en heeft een royaal en gezellig terras op de zonzijde!

Deze moderne snackbar heeft een gunstige indeling en representatieve inrichting. Alle benodigde apparatuur is aanwezig die je mag verwachten in een snackbar. De snackbar heeft een grote vaste klantenkring vanwege de gastvrijheid van het personeel. In de buurt worden op korte termijn een aantal grote woontorens opgeleverd waardoor de klandizie vanzelf zal toenemen en deze snackbar nog veel winstgevender maken dan hij nu al is.

Er zijn geen verplichting naar personeel toe en er zijn geen overeenkomsten/verplichtingen met leveranciers van automaten of drank van toepassing.

In het restaurant is plaats voor circa 40 gasten en buiten op het gezellige terras is nog eens plaats voor circa 50 gasten.

Parkeren is eenvoudig mogelijk direct nabij de snackbar en de bereikbaarheid is goed te noemen. De snackbar is in overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk!

De omzet van dit restaurant is circa 325.000 euro  per jaar en de huur van het pand bedraagt circa € 2.900,- euro per maand!

De prijs voor goodwill en overname inventaris is op aanvraag!

Indien u interesse heeft in dit mooie restaurant dan komen wij graag met u in contact en dan verzoeken wij u ons te bellen of een mail bericht te sturen om u interesse kenbaar te maken of uw vragen te stellen.

Wij zijn bereikbaar op 06 – 1507 6644 / 06 109 06 192 of info@horecalocaties.nl

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 7459
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Object type horeca
  • Status Te koop

Route