Te koop

AVOND- NACHTWINKEL CENTRUM AMSTERDAM

6474

objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

AVONDWINKEL WATERLOOPLEIN

Direct tegenover de STOPERA  en het WATERLOOPLEIN en op steenworp afstand van het REMBANDTPLEIN en CARRE uitstekend draaiende AVOND- NACHTWINKEL.

 

Deze winkel die al vele jaren een begrip is in het centrum heeft heel veel vaste klanten, onder meer de gemeente Amsterdam en veel van haar werknemers die hier hun lunch en avond eten kopen. Maar ook veel Ambulance personeel en medewerkers van de Brandweer omdat deze voor de deur op de stoep kunnen parkeren. Uiteraard zijn er ook veel omwonenden trouwe klant en zorgen de vele toeristen voor de een mooie en constante omzet!

 

 

De winkel kent een gunstige indeling (over de gehele breedte) en is goed onderhouden en in uitstekende conditie. De winkelapparatuur is modern en van hoge kwaliteit en functioneren zoals je dat mag verwachten van een dergelijke winkel!

 

De winkel heeft een HELE BREDE GLAZEN WINKELPUI waardoor de producten uitstekend gepresenteerd kunnen worden. Op de verdieping is er een kantoor gesitueerd en is er een royale opslagruimte die met een goederenlift eenvoudig te bereiken is. Op de gevel is in ruime mate ruimte beschikbaar voor exposure!

 

Naast de winkelverkoop is er ook een BEZORGDIENST voor de direct in de buurt gelegen vaste en grote klanten!

 

De vraagprijs en de omzet is op aanvraag. De huur van het pand is circa 3.800 euro per maand! Er zijn geen verplichtingen van toepassing buiten de overname van het vaste personeel.

 

De winkel is per direct over te nemen!

 

Adres

Adres: Prijs op aanvraag
  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 6474
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Object type horeca, winkels
  • Status Te koop
https://goo.gl/maps/n7ekCWebC4S2

Route