Te koop

VIANEN Voorstraat 35

7286

objectnummer

Bel voor de actuele prijs

Omschrijving

TE KOOP op één van de leukste straten in het centrum van VIANEN een hedendaags Italiaans restaurant. Deze zaak is groot circa 150 m2, verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Hiernaast is er nog een zolderruimte beschikbaar (niet meegerekend).

 

De eigenaar van deze fraaie zaak gaat na 30 jaar vanwege zijn leeftijd met pijn in zijn hart deze zaak verkopen.  Deze zaak die met liefde en passie is opgebouwd heeft een zeer gunstige indeling en representatieve inrichting die eenvoudig is te transformeren ten behoeve een eventueel eigen concept. In de keuken is veel werkruimte en voorzien van apparatuur die je bij een dergelijk restaurant mag verwachten.

De installaties voldoen aan de gestelde eisen en zijn net als de keukenapparatuur in goede staat. circa 150m2 bestaande uit 2 verdiepingen en niet meegerekende zolder

 

Er zijn geen verplichting naar personeel toe en er zijn geen overeenkomsten/ verplichtingen met leveranciers van automaten of drank van toepassing.

Dit restaurant beschikt over een horeca vergunning.

 

Parkeren is eenvoudig mogelijk direct voor of nabij het restaurant en de bereikbaarheid is goed te noemen. Deze zaak is in overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk!

 

De huur van het pand bedraagt 1.600,- euro per maand ex btw.

De prijs voor goodwill en overname inventaris is op aanvraag beschikbaar.

 

Indien u interesse heeft in dit mooie restaurant dan komen wij graag met u in contact en dan verzoeken wij u ons te bellen of een mail bericht te sturen om u interesse kenbaar te maken of uw vragen te stellen.

 

Wij zijn bereikbaar op 06 – 1507 6644 / 06 109 06 192 of info@horecalocaties.nl

Adres

  • Land: Nederland
Open met Google Maps
  • Objectnummer 7286
  • Prijs Bel voor de actuele prijs
  • Object type horeca
  • Status Te koop

Route