Verkoop

Verkoop

Bij de verkoop van uw zaak zijn er veel aspecten belangrijk voor u als ondernemer!

Zo wilt u snel inzicht krijgen in de opbrengstverwachting maar spelen er ook de nodige persoonlijke aspecten een belangrijke rol.

Wij hebben sinds 2001  ruime ervaring opgedaan met het verkopen van horecazaken. Omdat wij ook eigen horecazaken gehad hebben weten wij dat zakelijke en persoonlijke activiteiten soms dwars door elkaar heenlopen. Uw zaak verkopen gaat dan ook verder dan alleen een koper zoeken! Onze dienstverlening is hier op ingericht en onze persoonlijke benadering stelt ons instaat om maatwerk voor u te verrichten!

In de basis bestaan onze werkzaamheden uit;

  1. Inventarisatie

In een persoonlijk gesprek bespreken wij onze aanpak en uw doelstellingen. Vervolgens gaan wij alle relevante gegevens verzamelen om een opvallende advertentie te maken die kopers informeert en enthousiasmeert! Wij maken foto’s, noteren de Unique Selling Points, inventariseren metrages, vergunningen, zitplaatsen, maken plattegronden, een beschrijving van het interieur, huur- en overige verplichtingen en al wat meer nodig is voor een succesvolle verkoop!

   2. Vaststellen waardebepaling / vraagprijs  

Na de inventarisatie starten wij met een uitgebreide bedrijfsanalyse om de verkoopwaarde vast te  stellen. Naast de bedrijfsanalyse faciliteren wij de benodigde taxaties om de actuele waarde te bepalen en u een gefundeerd verkoopadvies te kunnen geven.

   3. Presentatie  

Interesse voor uw horecabedrijf staat of valt met een opvallende en representatieve  presentatie. horecalocaties.nl heeft hier veel ervaring mee en wij zijn instaat advertenties met een hoge attentiewaarde te maken. Deze opvallende en informatieve advertenties presenteren wij in overleg met u op onze eigen website en andere bekende horecasites. Als het uw voorkeur heeft uw bedrijf (voorlopig) niet openlijk in de markt aan te bieden, respecteren wij dat en brengen wij uw pand enkel op vertrouwelijke wijze onder de aandacht van onze relaties.

   4. Database geïnteresseerde kopers

Het vinden van een goede match is soms eenvoudig!  horecalocaties.nl beschikt over een uitgebreide database met een groot aantal geïnteresseerde kopers. Voordat wij voor u advertentiekosten maken zoeken wij eerst in onze database naar potentiële kopers die op zoek zijn naar een vergelijkbare optie!

   5. Bezichtigingen

Op momenten dat het u het beste past plannen wij de bezichtigingen in en voorzien wij kandidaten van alle benodigde informatie! Wij enthousiasmeren de kandidaten en wijzen hen  op de Unique Selling Points en andere mogelijkheden die uw pand te bieden heeft!

   6. Onderhandelingen en formalisering 

Met de koper voeren wij de onderhandelingen en nadat er mondelinge overeenstemming bereikt is leggen wij de gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst. Gelijktijdig introduceren wij de koper bij de verhuurder en bereiden wij  de indeplaatsstelling voor! Indien gewenst en het de verkoop bevorderd helpen wij de koper (in overleg met u) bij zijn financieringsaanvraag of faciliteren wij een andere dienst!

 

horecalocaties.nl  is een one stop shop voor iedere horecaondernemer!

 

   7. Oplevering van uw horecazaak aan de koper

Nadat de koopovereenkomst ondertekend is en aan de betalingsverplichting (via een derdenrekening) is voldaan verzorgen wij de oplevering! Wij stellen een uitgebreid opleveringsdocument op en maken foto’s van alle relevante en essentiële zaken. Dit document is onlosmakelijk verbonden aan de koopovereenkomst.

Wij begeleiden horecaondernemers al jarenlang bij de verkoop van hun horecazaak en onze ervaring leert dat een succesvolle verkoop maatwerk is persoonlijke aandacht vraagt. Welk maatwerk  horecalocaties.nl u kan leveren bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek!

 

 

Vergelijkbare berichten

Compare