Juridische dienstverlening

Juridische dienstverlening

horecalocaties.nl is het platform voor iedere horecaondernemer die op zoek is naar een antwoord op zijn vraag!

Heeft u een vraag over arbeidsrecht, huurrecht, een opgelegde boete, wet BIBOB, een geweigerde vergunning, een conflict of wilt u zich juist preventief goed laten adviseren en bijstaan dan kan een van de juristen van ons advocatenkantoor uw van vakkundig juridisch advies voorzien of bijstaan in een rechtszaak, bezwaar of beroep!

 

horecalocaties.nl  is een one stop shop voor iedere horecaondernemer!

 

Quest Advocaten is een advocatenkantoor met zes advocaten en  preferred supplier van horecalocaties.nl. Gelet op de ruime ervaring van Quest Advocaten in de horecabranche en vele de successen die Quest Advocaten heeft weten te realiseren voor heel veel horecaondernemers maakt Quest Advocaten voor horecaondernemers de beste juridische dienstverlener.

Het feit dat Quest gespecialiseerde advocaten op het gebied heeft van arbeidsrecht, huurrecht, bestuurs- en omgevingsrecht, maakt dat horecagelegenheden alle benodigde juridische kennis bij één kantoor aantreffen. U behoeft slechts contact op te nemen met Quest (via de link) en wij zorgen ervoor dat u, afhankelijk van uw vraag, wordt geadviseerd door de juiste advocaat. Dus of het nu gaat om een ontslag, een vergunning of een huur-of koopgeschil, u heeft direct antwoord op uw juridische vragen.

Wij vragen onze cliënten vroegtijdig vragen voor te leggen zodat wij hen tijdig kunnen adviseren waardoor wij vaak een kostbare procedure kunnen voorkomen.  Uiteraard procederen we waar nodig is, maar voorkomen van een procedure is meestal de beste oplossing.

Ook wanneer er niet direct een juridisch probleem bestaat, maar u meer informatie wenst over eventuele rechten en plichten is Quest advocaten u graag van dienst. Op die manier bent u niet alleen beter geïnformeerd, maar zult u ook sterker staan wanneer er op een later moment juridische problemen ontstaan.

Hiernaast kan Quest Advocaten uw bedrijfsvoering op juridische risico’s controleren en brengen ze desgewenst jaarlijks een bezoek aan uw onderneming, zodat zei u en uw bedrijf goed kennen en mogelijke complicaties tijdig kunnen signaleren.

Door een juridische service abonnement af te sluiten bij Quest Juridische Service Abonnementen, kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Quest Advocaten. Op deze wijze bent u iedere dag verzekerd van juridisch advies  voor een vast bedrag per jaar. U heeft al een juridisch abonnement voor € 550,- per jaar! En mocht het wel noodzakelijk zijn om een dossier te openen, omdat er bijvoorbeeld geprocedeerd moet worden, heeft u recht op 25% korting op het uurtarief.

Mocht u nadere informatie willen, neem dan contact op. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw onderneming door te nemen en toe te lichten op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare berichten

Compare