Financiering

Financiering

Bent u op zoek naar een financiering

voor de aankoop van een horecaonderneming, pand of verbouwing van uw zaak dan bent u bij  horecalocaties.nl op het juiste adres. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van financiering. Te denken valt aan een lening/hypotheek bij de bank maar er zijn ook mogelijkheden met bierbrouwerijen of crowdfunding die wij graag met u bespreken.

De bank
Banken zijn van nature voorzichtig, kijken kritisch naar uw ondernemersplan en letten op belangrijke aspecten en zekerheden die u te bieden heeft! Is de investering niet te ver boven uw budget, hoe is uw persoonlijke financiële situatie (hypotheek/inkomen/vermogen) en welke zekerheden kunt u de bank bieden. Onze financiële adviseurs helpen u graag bij de aanvraag van uw financiering bij de bank!

 

horecalocaties.nl  is een one stop shop voor iedere horecaondernemer!

 

Bierbrouwerijen
Bierbrouwerijen verstrekken ook leningen. Een lening van een bierbrouwerij wordt over het algemeen gekoppeld aan een (exclusieve) afnameverplichting van producten van deze brouwerij! Hierdoor heeft u minder keuzevrijheid en kunt u vaak minder scherp onderhandelen over de inkoopprijzen. Onze financiële adviseurs helpen u graag bij de aanvraag van uw financiering bij de brouwerij maar wijzen u ook op de gevolgen als de lening is afgelost! Wat heeft dit voor gevolgen voor de afnameverplichting en condities?

Crowdfunding
Naast de traditionele geldverstrekkers als banken en brouwerijen is het ook mogelijk om middels crowdfunding geld te verkrijgen. Via een platform op internet biedt u uw project aan en vermeldt u het benodigde bedrag erbij. Op deze manier kan iedereen investeren in het project. Het idee erachter is dat veel particulieren een klein bedrag investeren en dat deze kleine investeringen bij elkaar het project volledig financieren. Onze financiële adviseurs helpen u graag bij het opzetten van een crowdfundingsactie!

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Compare