Taxaties

Taxaties

De taxatie van exploitatie gebonden vastgoed is voor een horecaondernemer onmisbaar bij een verkoop, aankoop, financieringsaanvraag, bedrijfsuitbreiding of fusie.

Horecalocaties.nl heeft jarenlange kennis en ervaring in het taxeren en waarderen van exploitatie gebonden vastgoed! Wij beschikken over specifieke marktkennis, zijn goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en beschikken over actuele  wet- en regelgeving.

De taxateurs van horecalocaties.nl zijn onafhankelijk en alle berekeningsmethodieken die horecalocaties.nl hanteert worden uitgebreid onderbouwd in onze taxatierapporten. De taxatierapporten voldoen aan de eisen zoals deze worden gesteld door branche organisaties, verengingen en financiële instellingen.

  1. Taxatie markthuur

Hoe marktconform is uw huur?

Als u dit wilt weten dan kan horecalocaties.nl deze voor u berekenen! Wij hanteren drie  berekeningsmethodieken (huurwaardekapitalisatie, bedrijfseconomische huurwaarde en de rentabiliteitswaarde) om de actuele markthuur inzichtelijk te maken.

  1. Huurprijsherziening

Als de huur niet meer marktconform is?

Zowel de huurder als de verhuurder kunnen naar de rechter met het verzoek om  huurprijs opnieuw vast te stellen als deze niet meer marktconform is! Indien u hiermee geconfronteerd wordt kan horecalocaties.nl een complete taxatie huurprijsherziening conform Artikel 7:303 BW voor u verzorgen als onderbouwing voor bij de rechtszaak.

  1. Taxatie bedrijfsexploitatie

Wat is uw bedrijfsexploitatie waard?

Horecalocaties.nl kan dit voor u berekenen! De taxateurs van horecalocaties.nl hanteren hierbij drie berekeningsmethodieken (de rentabiliteitswaarde, goodwill waarde huidige exploitatie en de goodwill waarde van de toekomstige exploitatie) aangevuld met een waardebepaling van het inventaris om de totale waarde van uw horeca-exploitatie vast te stellen.

 

horecalocaties.nl  is een one stop shop voor iedere horecaondernemer!

 

  1. Taxatie bedrijfsinventaris

Wat is uw inventaris waard?

Banken, brouwerijen, groothandels en speelautomatenleveranciers maar ook verzekeraars vragen steeds vaker om een taxatie van het bedrijfsinventaris bij financieringsaanvragen, faillissementen, verkoop of aankoop.

horecalocaties.nl kan deze taxatie voor u verzorgen waarbij wij rekening houden met de staat van het onderhoud, functionaliteit, leeftijd en duurzaamheid van het inventaris! Wij maken een rapportage waarin op detailniveau gespecificeerd is de inventarisstukken, merk, type, ouderdom, staat en foto’s.

  1. Taxatie Goodwill

Hoeveel is de goodwill?

horecalocaties.nl berekent voor u de goodwill taxatie om de waarde inzichtelijk te maken! Bij een goodwill taxatie wordt alleen de bestaande goodwill gewaardeerd. Het bedrijfsinventaris wordt niet meegerekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare berichten

Compare