Verhuur

Verhuur

Bij de verhuur van uw zaak zijn er veel aspecten belangrijk voor u als verhuurder!

Zo wilt u snel inzicht krijgen in de opbrengstverwachting maar spelen er ook persoonlijke aspecten een belangrijke rol.

Wij hebben sinds 2001 ruime ervaring opgedaan met het verhuren van horecazaken. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over onze onderscheidende werkwijze en  plan van aanpak om uw horecazaak succesvol en snel te verhuren! Als basis aanpak hanteren wij;

  1. Inventarisatie

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw doelstellingen? Vervolgens gaan wij alle relevante gegevens verzamelen die nodig zijn om een opvallende advertentie te maken die de huurder moeten informeren en enthousiasmeren!  Wij maken foto’s, de Unique Selling Points, inventariseren metrages, vergunningen, zitplaatsen, maken plattegronden van de locatie, beschrijven het interieur, huur- en overige verplichtingen en al wat meer nodig is voor een succesvolle verhuur!

  1. Vaststellen waardebepaling / vraagprijs  

Om de huurwaarde te bepalen maakt  horecalocaties.nl een bedrijfsanalyse van de potentiële reële omzetmogelijkheden die gerealiseerd moeten kunnen worden in uw panden welke horeca-activiteiten het best aansluiten bij uw pand.

 

horecalocaties.nl  is een one stop shop voor iedere horecaondernemer!

 

  1. Presentatie  

Interesse voor uw horecabedrijf staat of valt met een opvallende en representatieve  advertentie. Gelet op onze ervaring zijn wij instaat advertenties te maken met een hoge attentiewaarde. Deze opvallende en informatieve presentaties plaatsen wij in overleg met u op onze eigen website en andere bekende horecasites. Als het uw voorkeur heeft uw bedrijf (voorlopig) niet openlijk in de markt te zetten dan brengen wij uw pand enkel onder de aandacht van onze relaties.

  1. Database geïnteresseerde kopers

Soms is het vinden van een goede match makkelijker dan u denkt. Horecalocaties.nl beschikt over een uitgebreide database met een groot aantal geïnteresseerde kandidaten. Wij zoeken eerst in onze database naar een potentiële huurder. Hiernaast heeft Horecalocaties.nl dagelijks contact met horecabedrijven in- en ver buiten Nederland en zijn wij goed geïnformeerd over wat horecaondernemers zoeken.

5. Bezichtigingen

Op momenten dat het u het beste past plannen wij de bezichtigingen in en voorzien wij kandidaten van alle benodigde informatie! Wij enthousiasmeren de kandidaten en wijzen hen  op de Unique Selling Points en andere mogelijkheden die uw pand te bieden heeft!

6. Onderhandelingen en formalisering 

Met de huurder voeren wij de huuronderhandelingen. Nadat er mondelinge overeenstemming bereikt is leggen wij de gemaakte afspraken vast in een  huurovereenkomst.

  1. Oplevering

Nadat de huurovereenkomst is ondertekend en aan de eerste betalingsverplichting is voldaan verzorgen wij de oplevering! Wij stellen een opleveringsdocument op en maken foto’s van relevante en essentiële zaken. Dit document is onlosmakelijk verbonden aan de huurovereenkomst.

Wij begeleiden horecaondernemers al jarenlang bij de verhuur van hun horecazaak en onze ervaring leert dat een succesvolle verhuur maatwerk is en persoonlijke aandacht vraagt. Welk maatwerk horecalocaties.nl u kan leveren bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare berichten

Compare